вівторок, 28 квітня 2009 17:56

Донька Анатолія Кінаха змусила батька виконати танець огірка
5

Донька моделі Наталії Окунської 6-річна Марія за руку вивела на подіум молодшу сестру 3-річну Поліну
Фото: фото: Юрій МЕДВІДЬ
Голова Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва Олександра Кужель підтримує внучку Єлизавету
Бізнесмен Валід Арфуш із колишньою дружиною Лідією Петровою прийшли заради доньки Емілі
5-річна Ганна, донька бізнесмена Ігоря Воронова й телеведучої Тетяни Рамус, виходила на подіум тричі
Адвокат Сергій Власенко після показу хвалить доньку Поліну. Із її матір’ю, моделлю Наталею Окунською, чоловік не спілкується

— Эмилия так вошла в образ, что даже в жизни уже ходит как по подиуму, — каже про 5-річну доньку екс-телеведуча Лідія Петрова, 27 років. Із колишнім чоловіком бізнесменом Валідом Арфушем вона у суботу привела дівчинку на "Сімейний вечір" у столичному готелі "Опера". Там відбувся показ колекції одягу київської дизайнерки Ольги Балашової, 24 роки.

— Зовсім не переживає, — Петрова милується донькою. Емілі крутиться на місці, кокетливо поправляє довге чорне волосся. — Разів три вже виходила на подіум, кілька разів знімалася у кліпах. Їй це подобається — зйомки, виступи. Емілі вільно говорить французькою, бо ходить у профільну школу. Із Лолітою Бадоєвою (донькою режисера Алана Бадоєва. — "ГПУ") займається у балетній школі "Кияночка".

— Мне подскок нравится! — підстрибує на місці дівчинка.

Наприкінці минулого року Петрова розійшлася Арфушем. Скаржилася, що чоловік приділяв їй із донькою замало уваги.

Бізнесмен підходить до колишньої дружини. Щось шепоче їй на вухо.

— Меня тут спрашивают, помирились мы или нет? — прихиляється до нього Лідія. Арфуш усміхається, цілує в щоку і йде на своє місце в залі. — Ми залишилися друзями. Спілкуємося тільки заради доньки, але разом нікуди не ходимо.

У кутку зали продають ляльки Барбі в мініатюрних вбраннях від Ольги Балашової — по 500 грн за іграшку. Перед дефіле для гостей влаштовують дитячий міні-концерт.

— Показ уже давайте! — вигукує із зали Валід. За 15 хв. на сцену по черзі виходять діти. Глядачі аплодують. 55-річна Олександра Кужель, голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва, із першого ряду вигукує "браво!". На подіумі — її онуки Олександра та Єлизавета. Чиновниця не знімає темних окулярів.

Діти-моделі проходять подіумом. Усі всміхаються, шлють повітряні поцілунки. Емілі йде, сильно похитуючи стегнами. Не втримується й падає. Петрова злякано сплескує руками. Арфуш сміється, знімає доньку на мобільний телефон.

Нардеп-"регіонал" Анатолій Кінах, 54 роки, із залу махає руками доньці 8-річній Софії. Дівчинка помічає батька, сміється.

— Вона в нас умнічка, — тішиться дружина політика Марина. — Вперше вийшла на подіум, але не хвилюється. Займається музикою, гарно грає на фортепіано. Це в нас сімейне. Всі наші діти вчилися в однієї вчительки музики.

— Софійка на мене схожа — така ж відповідальна, — долучається до розмови Кінах. — Усім завжди про все нагадує, робить зауваження. Я недавно вдома мусив виконати танець огірка. Софійка придумала, щоби тато вбрався у все зелене і танцював. Мусив підтримати.

Зараз ви читаєте новину «Донька Анатолія Кінаха змусила батька виконати танець огірка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути