четвер, 11 червня 2009 07:42

Два тижні розучували вагітні танець живота

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Переможниця конкурсу краси серед вагітних у Вінниці Галина Тимченко (на фото — ліворуч) не оголяла живота у жодному конкурсі
Переможниця конкурсу краси серед вагітних у Вінниці Галина Тимченко (на фото — ліворуч) не оголяла живота у жодному конкурсі

Конкурс краси вагітних пройшов уперше у Вінниці. Виступали на ньому вісім жінок. Дві на сцену вийти не змогли — чоловіки відвезли їх у той день народжувати в пологовий. Ще одна учасниця, наймолодша, в якої був найбільший термін вагітності, боялася, що народить на сцені.

— Заспокоювала себе, як могла, бо через переживання могли б початися пологи. Чекаю цього з дня на день, — говорить 20-річна Олена Петренко. Родом вона з віддаленого селища Піщанки, живе у Вінниці. — У нас у Піщанці ніколи не проводили конкурсів краси. А я колись так хотіла взяти участь в такому! І тут — такий шанс.

Потрапити на конкурс могли всі охочі вагітні. Вимог по строку вагітності не було, головне, аби був помітний живіт. Записували жінок у Вінницькій пологовій лікарні N2. Потім запрошували на тренування і репетиції. Відібрали 10 учасниць, які були на сьомому-восьмому місяцях вагітності.

— Щодня плавали в басейні, — згадує 25-річна Ірина Іванчекова. — Перед плаванням нам розмальовували животики смішними малюнками. Це дуже весело. Малювали сонечка, мордочки звіряток.

На сцену учасниці виходили у вечірніх сукнях на невисоких підборах. Виконували танець живота, розповідали про власні обереги. Це були вишиті рушники і маленькі віники з приклеєним насінням.

Танець живота розучували два тижні.

— Думаю, для вагітних то найкращий танець, бо він плавний, треба багато прогинатися, — говорить Галина Тимченко. — Коли танцювала на сцені, відчувала, як мій син у животику теж танцював. Так п"ятками впирався!

Зараз ви читаєте новину «Два тижні розучували вагітні танець живота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути