середа, 18 травня 2011 21:50

У Москві молодь повторила танець Медведєва

У Москві молодь повторила танець Медведєва

Близько 50 чоловік влаштували флеш-моб у Москві, станцювавши під хіт 1990-х "American boy". Відео з танцем президента РФ Дмитра Медведєва під цю пісню став лідером за переглядами в інтернеті в квітні.

Учасники флеш-мобу під назвою "Танцюй як президент" прийшли на площу в майках із зображенням Медведєва, повідомляє РИА Новости. Вони танцювали приблизно півхвилини, після чого розійшлися. Міліція їм не перешкоджала.

Нагадаємо, відео, на якому зафіксовано, як президент РФ танцює під хіт групи "Комбінація ", з'явився в YouTude в квітні. За місяць його проглянули більше шести мільйонів користувачів.

Президент РФ Дмитро Медведєв тоді прокоментував цей відеозапис в Twitter. У відповідь на зауваження користувачки мікроблога Halfblood_Uliss про те, що президент танцює, як її тато, він написав: "За віком, схоже, так і є)). Запалюємо рік тому на зустрічі з курсом. Танці / музика - ще ті, відповідають минулому)".

Зараз ви читаєте новину «У Москві молодь повторила танець Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути