Ексклюзиви
субота, 11 грудня 2010 16:12

Чоловік Сумської обіцяв "убити" Ступку-молодшого за відвертий танець з дружиною (ФОТО)
13

Фото: фото Тарас Подолян/Gazeta.ua

У столичному ресторані "Тургенєф" влаштували "вечірку-караоке". На неї запросили півсотні артистів, політиків та спортсменів. Прийшла половина.

"Хотіли, щоб у п'ятницю ввечері люди змогли розслабитися і пісеньок поспівати", - каже організатор дійства, ресторатор Микола Тищенко.

У ресторані "Тургенєф" за його сприянням відкрили караоке.

"Тепер можна прийти, смачно поїсти, відпочити і в караоке поспівати", - хвалиться Тищенко. Він першим виходить на сцену з мікрофоном. Співає пісню російського виконавця Григорія Лепса "Наталі". Слів напам'ять не знає, тому читає з екрану.

Першими у ресторан приходять звукорежисер і продюсер Володимир Бебешко зі співачкою Мілою Нітіч, віце-президент НТКУ Валід Арфуш з дружиною Лідією Петровою, хореографи Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар, спортсмен Сергій Конюшок. Гостей частують коктейлями на основі мартіні "Моренго" і горілки "Козацька рада". Міцні напої змішують з яблучним, апельсиновим та ананасовим соками. Тим, хто відмовляється від спиртного, пропонують напої "Тархун" і "Дюшес". Пригощають суші, канапе з вугрем і червоною ікрою.

На годину спізнилися актори Ольга Сумська і її чоловік Віталій Борисюк. Для дружини Віталій співає пісню Сєрова "Білий танець".

Сумська п'є мартіні, не зводить очей з чоловіка. Раптом на сцену вискакує актор Остап Ступка. За ним вибігає його дружина Ірина. Ступка запрошує на танець Сумську, Борисюк кружляє з Іриною Ступкою. Коли Остап починає гладини Сумську по талії та опускати руки їй на стегна, Борисюк замість слів "Я тебе люблю" співає "Ступка, я тебе уб'ю". Гості у ресторані регочуть, аплодують.

По черзі у караоке співають співаки Віталій Козловський, Наталя Валевська, Міла Нітіч і дизайнер Олег Скірда.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Сумської обіцяв "убити" Ступку-молодшого за відвертий танець з дружиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути