четвер, 09 грудня 2010 16:17

"За 40 тисяч євро заспівають Ротару, Повалій, Білик і Сердючка"

У столичному клубі "Арена" на початку грудня знімають новорічну програму "Камеді Клаб". Запросили чотири десятки зірок. Прийшла половина. Першими з'явилися учасники проекту "Фабрика зірок-3" співаки Еріка і брати Борисенки. На них ніхто не звертає уваги. 2 год. чекають на віп-гостя боксера Володимира Кличка.

- Кличко не прийде. Йому це не нада. Його в "ящику" і так щодня показують. Це треба тим зіркам, яких у телевізорі побачиш двічі на рік, а вони ж люблять лицем і дупою світити, - жартує звукорежисер Олег, 50 років. Він перевіряє якість і чіткість звуку перед початком зйомок.

Співак Павло Зібров сідає за столик під сценою. Його просять поступитися місцем співачці Євгенії Власовій, пересаджують за сусідній.

- Так ми з нею за одним столиком помістимося. Я не хочу сидіти один.

- Зараз ми когось вам знайдемо, - каже Зіброву дівчина, яка розсаджує гостей. За хвилину, забувши про прохання співака, йде зустрічати силача Василя Вірастюка з дружиною Інною. Вона чотири місяці тому потрапила у ДТП.

Акторка Ольга Сумська спізнилася на півгодини. Присутні гості перешіптуються, що вона сіла на дієту, через те схудла і зблідла.

- Із чоловіком Віталієм Борисюком уже кілька років не святкуємо Новий рік удома. Бігаємо по корпоративах та вогниках. Слава Богу, що є пропозиції та робота. Адже для артиста велика радість, якщо він затребуваний у свята. А якщо хтось із зірок говорить інакше, значить, йому просто нічого не пропонували. Часто з Борисюком ведемо вечірки. 2009-го вирішили помінятися місцями: вбрала чоловіка Снігурочкою, а сама вдягла бороду Діда Мороза. Програма дуже сподобалася замовникам. Думаю, цього року повторимо цю авантюру.

О 22.00 на сцену виходить ведучий "Камеді Клаб" Андрій Молочний.

- Так, друзі, уявляємо, що зараз 31 грудня і я вас усіх вітаю з Новим роком. Всі відкривають і розливають шампанське, піднімають келихи і вітають у відповідь мене. Багато сміємося і робимо вигляд, що нам весело разом, - розказує сценарій зйомок.

Офіціанти ставлять на столики бокали і шампанське "Советское". Допомагають співакам відкорковувати його. За вказівкою режисера гості п'ють шампанське.

- Шампанчик тільки пригублюємо. Усе зразу не випиваємо, щоб на столі не стояли пусті бокали. У кого пляшка з-під шампанського порожня, ховаємо під стіл, - керує режисер. - У перерві між зйомками в офіціантів за свої гроші можете замовити віски, мартіні з льодом і коктейлі.

Першим на сцену Молочний запрошує Павла Зіброва. Той кілька разів збивається під час  привітання. Записують із десятого дублю. Молочний пробує жартувати зі співаком:

- Уявіть, що ви на пляжі, а я довгонога пишногруда блондинка, яку ви хочете обняти.

Зібров починає мацати Молочного за груди та живіт.

- Уявляю, - каже.

Зал заходиться сміхом. За зйомками спостерігає менеджер концертної агенції "Арт-Шоу" Олег Головченко, 46 років:

На новорічних корпоративах усі такі п'яні, що їм однаково, хто перед ними виступає

- За грудень нормальний співак заробляє стільки, що вистачить його сім'ї на наступний рік. Головне знати собі ціну й не перегинати палицю. Є співаки відомі, але заламують такий гонорар, що навіть для міжнародних компаній це задорого. Неправильно виставиш таксу - прогориш. Ні зірковість, ні ім'я не допоможуть.

"Гарячими" називає дні з 21 грудня по 2 січня.

- В основному виступ зірки триває від 30 до 45 хвилин. За цей час вона встигає заспівати п'ять пісень, підняти з гостями три-чотири тости, сказати два побажання на наступний рік, роздати кілька автографів і пофотографуватися. За 40 тисяч євро заспівають Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ірина Білик і Вєрка Сердючка. Данилко за свій гонорар ніколи не париться. Просять виступити за 30 тисяч євро, іде і співає, бо поважає людей, які хочуть його почути. Вдвічі менше коштують Валерій Меладзе, Лоліта, Лайма Вайкуле та "Океан Ельзи". "95 квартал" погодиться годину пожартувати за 15 тисяч євро, "Камеді Клаб" - за 10 тисяч. Стільки ж дует телеведучих Ольга Сумська - Віталій Борисюк.

У новорічну ніч тарифи подвоюються або потроюються.

- Дехто вимагає, щоб із ним розплачувалися в євро. Хто не довіряє євровалюті, просить перерахувати за курсом у доларах. Прайм-тайм із 23.00 по 1.00. На ці години зірок замовляють і купують ще у серпні. Зазвичай на новорічних корпоративах усі такі п'яні, що їм однаково, хто перед ними виступає і, взагалі, що вони роблять. Людям просто приємно, що зірка з'явилася на їхнє свято.

Кому не шкода мільйона, можемо запропонувати вечерю на годину з Крістіною Аґілерою, Вікторією Бекхем, Селін Діон, Памелою Андерсон, Елтоном Джоном і Біллом Клінтоном. Через українські концертні агенції світових зірок найчастіше замовляють російські мільйонери. У них за ці послуги доведеться віддати у півтора разу більше.

Зйомки тривали до ранку. В ефір програма вийде ввечері 31 грудня на каналі "ICTV".

 

Зараз ви читаєте новину «"За 40 тисяч євро заспівають Ротару, Повалій, Білик і Сердючка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути