пʼятниця, 20 листопада 2009 08:19

Убивці не вимкнули світло

Автор: фото із архіву родини Паляничок
  Володимир Паляничка (ліворуч) очолював фермерське господарство, його дружина Валентина (праворуч) тримала три продуктові крамниці
Володимир Паляничка (ліворуч) очолював фермерське господарство, його дружина Валентина (праворуч) тримала три продуктові крамниці

У ніч на 10 листопада в селі Ядути Борзнянського району Чернігівщини вбили подружжя Паляничок. 53-річну Валентину знайшли зарізаною у ванній, 57-річного Володимира — застреленим в оглядовій ямі в гаражі.

— У всіх кімнатах горіло світло, — згадує сільський голова Ядутів Анатолій Андрущенко. — Бандити все обнишпорили всередині, порозкидали. Видно, грошей шукали. Усюди кров.

Володимир Паляничка очолював фермерське господарство "Ядутинське". Валентина раніше працювала бухгалтером у колгоспі, згодом відкрила власну справу. Купила три продуктові магазини — два у Ядутах і один у сусідньому селі Красностав.

— Не сварилися, дружно жили, — зітхає Андрущенко. — Допомагали місцевій школі, пенсіонерам. Їхні дорослі діти живуть окремо.

Кажуть, фермер нещодавно взяв великий кредит. Планував купити сучасний трактор. Міліціонери перевіряють версію, що напали саме через гроші.

Зараз ви читаєте новину «Убивці не вимкнули світло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути