вівторок, 22 липня 2008 07:12

Родину Панченків катували електрошокером

Родину Панченків катували електрошокером

Із бандою "Чорна кішка", що в телесеріалі "Місце зустрічі змінити не можна", міліціонери порівнюють чотирьох чоловіків із Одеської області. Вони грабували людей, катували їх ножем і електрошокером. Знаряддя тортур залишали на місці злочину.

14 липня до міської лікарні Одеси привезли подружжя Панченків. 42-річний Олексій та 48-річна Надія жили в приватному будинку, продавали квіти на ринку Привоз. У обох медики зафіксували чисельні колото-різані рани, відкриті черепно-мозкові травми. З"ясувалося, що на Панченків напали злодії в масках. Забрали 37 тис. грн, мобільні телефони, золото, одяг.

За добу міліціонери затримали грабіжників. Четверо чоловіків віком від 29 до 34 років якраз ділили майно. Дехто з них раніше був засуджений.

— Чоловіки в масках і рукавицях катували потерпілих, — каже Євген Мельников із прес-служби обласної міліції. — Різали, били важкими предметами. Тортури продовжували декілька годин. Намагалися вивідати, де зберігаються гроші. Вони вважали, що продаж квітів дає добрий заробіток.

Міліціонери підозрюють, що напад на Панченків — не єдиний. За останні місяці зафіксували кілька схожих.

Зараз ви читаєте новину «Родину Панченків катували електрошокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути