вівторок, 19 червня 2007 07:02

Ольга Воробей утопилася в машині

На берег річки Снов біля села Займище Щорського району Чернігівської області ввечері 6 червня під"їхав "Опель-Омега". За кермом був 33-річний Сергій Овчаренко, поряд сиділа 21-річна Ольга Воробей.

Овчаренко — забезпечений чоловік, їздить власною іномаркою на заробітки до Києва. Від першого шлюбу має дитину. Ольга — майстер виробничого навчання Щорського ліцею лісового господарства. Із Сергієм знайома давно.

Вечір пара провела разом. Потім обоє заснули в машині. Уночі авто покотилася і злетіло з берега у воду. Глибина в цьому місці сягає 4 м.

Овчаренко стверджує, що прокинувся, коли легковик ішов на дно й до салону затікала вода. Він перелякався, будив Ольгу, але та лише відмахнулася. Тоді чоловік відкрив дверці й виплив на поверхню.

Рятувальники витягли машину з мертвою дівчиною близько третьої ночі. З"ясували, що машина покотилася, бо її не поставили на ручне гальмо.

Ольга була єдиною донькою в матері. Її батько помер кілька років тому. Напередодні трагедії дівчина відсвяткувала свій день народження.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Воробей утопилася в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути