середа, 30 квітня 2008 07:09

Грабіжники Ощадбанку вбили Оксану Лемішко

До відділення Ощадбанку на вул. Городоцькій у Львові 26 квітня о 10.30 увірвалися двоє чоловіків. Там працювали 36-річна завідувачка Оксана Лемішко та 22-річна касир Наталія Вінь. Відвідувачів не було.

Нападники вимагали виручку. Охоронців та камер відеоспостереження у філії не виявилося. Жінки кричали. Лемішко натиснула на кнопку сигналізації. Грабіжники почали стріляти з браунінга. Завідувачка померла від пострілу у груди. Інша куля влучила касирці у плече. Наталія знепритомніла. За викликом приїхали міліціонери та начальник обласної міліції Василь Пісний.

— Нападники втекли, ми зараз встановлюємо, хто вони, — розповідає Денис Харчук з обласного управління міліції. — Поки що невідомо, скільки вони вкрали грошей.

Подейкують, що з каси забрали $15–20 тис. Наталію Вінь відвезли до лікарні "швидкої". Лікарі називають її стан тяжким. Куля пробила кістку, пройшла вниз та зачепила печінку.

Львів"янка Оксана Лемішко у філії Ощадбанку на Городоцького працювала півроку. До того була касиром в інших відділеннях. Минулого понеділка її поховали. У жінки залишилась 13-річна донька.

За фактом пограбування порушили кримінальну справу. За допомогу слідству обіцяють 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники Ощадбанку вбили Оксану Лемішко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути