четвер, 29 квітня 2021 06:21

Гербіцидів украли на півтора мільйона гривень

У селі Ягубець Уманського району на Черкащині озброєні чоловіки напали на сільгосппідприємство в ніч на 23 квітня. У приміщенні були троє охоронців. Одного поранили, двох зв'язали.

— Близько першої ночі почали гавкати собаки, — розповідає охоронець Василь. Прізвища просить не вказувати. — Напарник хотів вийти глянути. Відчинив двері — і з ходу постріл. Мене ще з одним колегою повалили на підлогу. На голови натягнули наволочки. Вивели в сусідню кімнату й поставили на коліна.

Нападники назвалися податків­цями.

— Їх було троє чи четверо. Кричали: "Лєжать. Мордой в пол! Налогова поліція", — говорить інший охоронець Віталій, який отримав кульове поранення. — В мене огнє­стрєльна рана. Пуля попала в лєву частину грудної клітки. Зробили операцію, витягли її.

З підприємства вкрали гербіцидів на 1,5 млн грн.

— Були різні види агрохімікатів. Зберігалися в каністрах по 20–30 літрів, — пояснює керівник підприємства Костянтин Сидорук, 38 років. — Тієї ж ночі обікрали ще одне підприємство в Ягубці. Наскільки знаю, у них на 700 тисяч гривень украли хімікатів.

Зараз ви читаєте новину «Гербіцидів украли на півтора мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути