понеділок, 27 березня 2017 10:58

Готелі Харкова: п'ять етапів обдуманого вибору

Готелі Харкова: п'ять етапів обдуманого вибору
5 корисних порад, як вдало обрати готель у Харкові

Харків - одне з найбільших міст країни, куди, незалежно від пори року, приїжджають тисячі ділових людей, туристів, бізнесменів, діячів культури. І всім їм необхідно десь жити з певним комфортом і зручностями.

Хостели та з'ємні квартири в цьому випадку багатьма розцінюються як екстремальний, не дуже безпечний, комфортний і приватний варіант. Готелі ж, в свою чергу, вважаються оптимальним вибором. На що звернути увагу, якщо вам потрібен кращий готель Харкова?

В першу чергу рекомендується відвідати сайти готелів, які вас цікавлять, щоб отримати перше враження. На сайті ви зможете не тільки подивитися фотографії номерів і уточнити ціни, але і провести попереднє бронювання. Варто розуміти, що в популярні дні місць в готелях може просто не виявитися. Крім того, ви зможете зберегти контакти готелів заздалегідь, щоб у разі потреби зв'язатися з працівниками ресепшн-стійки по приїзду в місто.

Як правило, кожен готель пропонує кілька типових номерів - це номери для двох з одним двоспальним або двома односпальними ліжками. Номери можуть відрізнятися площею і оздобленням. Крім економ і стандартів готелі також пропонують напівлюкси та люкси. Опціональним може бути наявність спеціальних номерів для сімей і великих компаній. Якщо у вас є свої переваги або ви відпочиваєте з дітьми, не буде зайвим дізнатися, яке меню пропонує ресторан готелю.

Незважаючи на досить стандартизований набір предметів інтер'єру і планування номерів, в тому чи іншому готелі може не виявитися чогось важливого для вас. Заздалегідь уточнюйте наявність платного чи безкоштовного Wi-Fi, супутникового або кабельного ТБ, мінібару, фену, халатів та іншого, що може знадобитися вам під час перебування в готелі. Це також може бути парковка, ліфт, пральня.

Деякі заклади готельного типу крім номерів також пропонують розваги - бар, більярд і так далі. Деякі готелі беруть на себе організацію корпоративних з'їздів, конференцій, семінарів, тренінгів. Про наявність необхідних залів і обладнання також слід уточнювати завчасно.

Не менш важливо дізнатися, в якому районі знаходиться готель, особливо, якщо це ваш перший візит до Харкова. У більшості випадків пріоритетними є ті готелі, які знаходяться в центрі міста або недалеко від нього, а також готелі поблизу вокзалів і транспортних вузлів. Ви можете уточнити, чи здійснює персонал готелю трансфер і зустріч гостей.

Зараз ви читаєте новину «Готелі Харкова: п'ять етапів обдуманого вибору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути