Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2024 06:46

Спецтема: Війна Росії проти України

На Харківщині заборонили проїзд до трьох населених пунктів

На Харківщині заборонили проїзд до трьох населених пунктів
12 червня вперше за місяць евакуйованим жителям трьох населених пунктів - Липці, Борщова та Слобожанське, дозволили проїзд до домівок. Фото: ДСНС

Після підриву людей на міні та постійні обстріли на Харківщині жителям Липецької громади заборонили в'їзд до трьох населених пунктів.

Із 25 червня призупиняється проїзд до населених пунктів Борщова, Слобожанське та Липці, повідомила адміністрація громади. Інформація про зміни в пропускному режимі буде висвітлена додатково.

"У зв'язку з мінною небезпекою та постійними російськими обстрілами, які загрожують здоров'ю та життю людей, призупиняється проїзд до трьох населених пунктів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синєгубов повідомив про ситуацію біля Купʼянська та Вовчанська

З 10 травня на півночі Харківської області триває наступ росіян. Частина Липецької громади була повторно окупована, на території громади тривають бойові дії. Усі населені пункти перебувають під обстрілами та авіаударами РФ.

12 червня вперше за місяць евакуйованим жителям трьох населених пунктів - Липці, Борщова та Слобожанське, дозволили проїзд до домівок, аби забрати речі. На території можна було знаходитися не більше двох годин.

Після російських обстрілів Харкова 22 та 23 червня у лікарнях залишаються 20 людей.

Зокрема, 22 червня до медичних установ області було госпіталізовано 42 постраждалих. На стаціонарному лікуванні залишається 17 людей, серед них - дві дівчинки 12 та 13, їхній стан середньої важкості.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині заборонили проїзд до трьох населених пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути