понеділок, 19 серпня 2019 10:29

У Карлівці обиратимуть найбільший гарбуз

Автор: фото з сайту karlivka-mrada.gov.ua
  На День міста у Карлівці обиратимуть найбільший доморощений гарбуз
На День міста у Карлівці обиратимуть найбільший доморощений гарбуз

— Гарбузовий конкурс проводитимемо вдруге, у двох категоріях. Перша — на найкращу композицію з гарбуза серед шкіл міста. Друга — на найбільший гарбуз Карлівки, — розповідає провідний спеціаліст Карлівської міської ради Оксана Полив'яна.

Захід відбудеться 20 вересня, до Дня міста. Взяти участь можуть усі охочі. Гарбуз не обов'язково везти в центр, комісія приїде додому.

— Для участі карлівчанин має зв'язатися з нами, надіслати фото й анкету. Потім ми з експертною ­комісією приїдемо до конкурсанта, зважимо й заміряємо гарбуз. Торік найбільшого гарбуза не шукали. Був лише конкурс на кращу композицію, — ­зазначає Оксана Петрівна. — Про змагання оголосили заздалегідь — ще 7 серпня. Проте перші заявки очікуємо у вересні. Тоді гарбузи починають збирати.

До Дня міста Карлівська міськрада запланувала й конкурс на кращий проект із благоустрою. Учасниками можуть стати підприємства, установи, організації, ОСББ, мешканці багатоповерхівок і приватних ­будинків.

— Конкурс на найкраще обійстя проводимо четвертий рік поспіль. Це не обов'язково має бути власна садиба. Участь беруть магазини, школи, держустанови, лікарні — будь-яка міська будівля, — пояснює Оксана Полив'яна. — Спершу отримуємо заявку від учасників і фотографії. Потім виїжджаємо й оцінюємо, як прикрашене обійстя, що в ньому унікального, його ремонт і загальний стан.

Зараз ви читаєте новину «У Карлівці обиратимуть найбільший гарбуз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають