субота, 14 вересня 2019 14:30

Поліція затримала п'яного прокурора

Автор: ФОТО з сайта ”Бц тв”
  ФОТО з сайта ”бц тв”
ФОТО з сайта ”бц тв”

7 вересня на острові Дитинства у Білій Церкві затримали міського прокурора Геннадія Шурашкевича. Очевидці кажуть, чиновник мало не збив машиною чоловіка. Що був нетверезим, чоловік визнає. Каже, за кермом був не він. Білу "Мазду" евакуювали на штраф-майданчик.

Поліцію викликав місцевий житель. Від автівки ухилився, вигулюючи собаку. На прокурора склали протокол за водіння в нетверезому стані. Геннадій Шурашкевич вважає дії правоохоронців незаконними. Тому викликав на місце слідчо-оперативну групу.

— Так, це мій автомобіль, проте за кермом був не я. Патрульні мені грубили. Забрали з бардачка мої документи. Машина була припаркована, нікого я не збивав. Вважаю, що поліція двічі порушила закон. По-перше, внесли в постанову неправдиві відомості. По-друге, перевищили службові повноваження. Відповідну заяву я вже в поліцію подав, — говорить 32-річний Геннадій Шурашкевич.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала п'яного прокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають