четвер, 27 грудня 2018 14:05

Пункти обігріву Полтавського району прийняли перших потерпілих

Пункти обігріву Полтавського району прийняли перших потерпілих
У Полтавському районі працюють 5 пунктів обігріву Фото: http://lviv1256.com

28 мешканців Полтавського району звернулися за допомогою в пункти обігріву.

Про це повідомив "Газеті" секретар районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Вадим Віннік.

У Полтавському районі організовано п'ять цілодобових пунктів обігріву. Вони базуються в центральній районній лікарні, на базі філій відділень райлікарні у Ковалівці, Мачухах, у медичній амбулаторії в Абазівці та на базі 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Пункт обігріву рятувальників — пересувний. Він розгортається у мікрорайоні Алмазний обласного центру — поблизу автовокзалу. Розташований у автомобільному причіпі-кунгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун назвала кількість жертв холодів

У пунктах обігріву для людей, які потерпають від холоду, є гарячий чай, цукор, печиво.

Чотири пункти обігріву відкрили в Гайсині. Запрацювали, бо денна температура знизилася до -3°C. У найближчі дні очікується удень -7…9°C, уночі -3°C.

— Готові приймати людей. Годуватимемо гарячим обідом, — каже 43-річна Наталія Мордюк із територіального центру соціального обслуговування. — Кожен, хто звернеться, матиме можливість прийняти душ і переночувати. За потреби даватимемо змінний одяг.

Зараз ви читаєте новину «Пункти обігріву Полтавського району прийняли перших потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають