середа, 26 червня 2019 11:05

Помер Максим Сліпенький

Помер Максим Сліпенький
Максим Сліпенький 10 червня отруївся аміаком. Перебував у комі. 26 червня чоловік, не вийшовши з коми, помер. ФОТО з соціальної мережі Фейсбук

10 червня Максим Сліпенький з Іллінців, рятуючи колегу на птахофабриці в Ладижині, впав в яму з дохлими курми.

Отруївся токсичною речовиною — аміак. Два тижні 37-річний чоловік провів в комі. З діагнозом токсична енцефалопатія. Чоловік знаходивсь я в реанімаційному відділенні обласної лікарні імені Миколи Пирогова.

26 червня, не прийшовши до тями, він помер.
Рідні та друзі Максима, який свого часу був на передовій, вимагатимуть розслідування. Є питання, як до техніки безпеки на підприємстві, так і допомоги від керівництва. Дивує й те, чому товариша, якого врятував Максим, наступного ж дня викликали на роботу. Хоч дивні висипи на тілі в нього не зійшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Сліпенький надихався аміаку і впав у кому

Гостра токсична інтоксикація може призводити до смерті. Вона виникає при важкому ураженні клітин головного мозку за короткий проміжок часу. Симптоми залежать від нейротоксинів і того, наскільки інтенсивно вони діють. Можлива просто ейфорія. Але й судоми, кома та смерть. Якщо одразу пролікувати хворого, то з ускладнень можливі гепатит, цироз і цукровий діабет. Без втручання спеціалістів найчастіше настає смерть.

Зараз ви читаєте новину «Помер Максим Сліпенький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають