середа, 07 серпня 2019 15:28

Полтава відмовилася фінансувати ремонт однієї із головних доріг

Полтава відмовилася фінансувати ремонт однієї із головних доріг
Дорога, Полтава. Фото:poltava.to

Аби продовжити ремонт траси Київ — Харків, місто має виділити від 70 до 100 млн грн. Проте депутати вважають ці суми дискусійними.

Про це повідомляє видання "Полтавщина".

Завершити трасу М-03 Київ - Харків планували ще до вересня цього року. Про це говорив Тимофій Голбан, директор департаменту будівництва, містобудування й архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА. Проте, за його словами, облдержадміністрація не оплачуватиме повну вартість поточного ремонту — Полтавська міська рада має долучитися до фінансування проекту.

Цю заяву Тимофій Голбан оприлюднив у червні, саме тоді була відкрита ділянка від вул. Європейської до Серьогіна.

Днями Тимофій Голбан заявив про завершення ремонту траси. Проте не тому, що об'єкт зданий, а тому що припиниться фінансування. Коштів із бюджету області вистачить ще на завершення ділянки від "Шашлички" до київського напрямку до вул. Серьогіна. Тому шлях від вул. Серьогіна до перехрестя з вул. 23 вересня і далі перебуватиме в розбитому стані.

Заступник міського голови Полтави Олексій Чепурко повідомив журналістам "Полтавщини", що питання виділення коштів на ремонт траси є предметом дискусії для депутатів міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальники пересядуть на електровелосипеди

Подружжя байкерів з Одеси розбилося в ДТП на околиці Черкас. Аварія сталася під час проведення Міжнародного мотофестивалю "Дорога на Січ".

30-річний водій мотоцикла помер в лікарні не приходячи до тями. Пасажирка перебуває в тяжкому стані, повідомляє "Про все".

Зараз ви читаєте новину «Полтава відмовилася фінансувати ремонт однієї із головних доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають