вівторок, 06 серпня 2019 10:29

Комунальники пересядуть на електровелосипеди

Комунальники пересядуть на електровелосипеди
Комунальників пересадять на нові велосипеди. Фото: Олександр Діденко

1 серпня Новосанжарський селищний голова Інна Коба уклала договір про придбання трьох триколісних електровелосипедів із передньою корзиною.

Інформація про це оприлюднена на онлайн-платформі публічних закупівель "Prozorro".

Договір укладений між Інною Кобою та полтавським підприємцем Олександром Дериведмедем. Ціна одного електровелосипеда "Tiras-200"— 21 590 гривень. Загальна вартість договору — 64 770 гривень. Кошти на екокарети для комунального підприємства "Джерело" передбачили з інфраструктурної субвенції.

Максимальне навантаження на такий транспортний засіб становить 200 кілограмів, він розвиває швидкість до 25 кілометрів.

Раніше комунальники користувалися звичайними триколісними велосипедами для прибирання. Проте після об'єднання Нових Санжар із Зачепилівкою, територія обслуговування значно збільшилась. Тому депутати селищної ради вирішили придбати електровелосипеди.

До слова, частину інфраструктурної субвенції витратять на реконструкцію вуличного освітлення по вулиці Миру, в селі Зачепилівка. Вартість робіт становить 104 744 гривень.

Для комунального підприємства "Добрі руки плюс" придбають роторну косу за 27 200 гривень і бензоріз вартістю 43 900. Бензоріз комунальники використовуватимуть для зняття асфальту. За допомогою інструменту ремонтуватимуть дороги та проводитимуть ремонтні роботи на водогонах.

І частину субвенції виділять для очищення вулиць від снігу, піску і щебеню придбають гідравлічну лопату-відвал, вартістю 130 410 гривень. Навісне обладнання закуплять у Кременчуцького заводу дорожніх машин. Його передадуть на баланс "Джерела" і установлять на автомобіль ЗІЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітально відремонтували п'ять вулиць

У селищі Нові Санжари на Полтавщині розцвіли тисячі троянд. Працівники комунальної служби висаджують на клумбах однорічні декоративні квіти.

Зараз ви читаєте новину «Комунальники пересядуть на електровелосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають