четвер, 05 грудня 2013 19:14

У листопаді в столиці розкупили елітну нерухомість

У листопаді в столиці розкупили елітну нерухомість
Обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість Києва по операціях агентств нерухомості (АН) "Благовест" і Park Lane, в листопаді 2013 року збільшився у 1,5 рази порівняно з попереднім місяцем - до $16,167 млн.

Як зазначила генеральний директор АН Park Lan Галина Мельникова, яку цитує прес-служба, столичний ринок елітної нерухомості в листопаді поточного року був спокійним, але з впевненим показниками росту.

"Можливо, угод могло б бути більше, оскільки активність покупців у даному сегменті досить висока. Думаю, що частина угод, якими наші консультанти активно займалися в листопаді, буде оформлена в грудні, що підвищить показники останнього місяця поточного року", - вважає Мельникова.

За даними АН " Park Lan, у листопаді 2013 року на ринку елітної столичної нерухомості частки угод у всіх цінових діапазонах розподілися практично порівну.

Частка квартир в структурі угод купівлі-продажу в ціновому діапазоні понад $700 тис. в листопаді поточного року склала 20,5%, $500-700 тис. - 24,3%, $400-500 тис. і $300-400 тис. - з 27,6%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці дефіцит зйомних однокімнатних квартир середнього класу

Найдорожчими об'єктами на ринку елітної нерухомості Києва і області, проданими в листопаді-2013, були заміська резиденція в  с.Козин (Обухівський р-н Київської обл.) загальною площею понад 800 кв. м і ділянкою 0,03 га в сосновому лісі з будиночком для охорони, літніми будівлями і ландшафтним дизайном

До категорії найдорожчих об'єктів листопада-2013 віднесена багатокімнатна квартира в житловому комплексі по вул. Жилянська в Голосіївському районі Києва з авторським ремонтом, дорогими оздоблювальними матеріалами і техоснащением.

Обидва зазначених житлових об'єкта реалізовані за однаковою ціною в $1,15 млн.
Зараз ви читаєте новину «У листопаді в столиці розкупили елітну нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути