Ексклюзиви
вівторок, 05 листопада 2013 11:05

У жовтні на купівлю елітного житла в столиці витратили 86 мільйонів гривень

У жовтні на купівлю елітного житла в столиці витратили 86 мільйонів гривень

У жовтні обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість столиці склав 86 млн. 176 тис. грн., Що майже в 2,5 рази вище показників вересня. Про це повідомили в АН Park Lane.

"За підсумками місяця частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 6,7%. При цьому частка коштів, вкладених в елітні об'єкти, становить 21% від усіх капіталовкладень у нерухомість у жовтні", - повідомили ріелтори.

У цінових рамках 3 млн. 200 тис. - 4 млн. 400 тис. грн. в жовтні частка квартир склала 77,8 %, а будинки зайняли 22,2 %. А от у сегменті 2 млн. 400 тис. - 3 млн. 200 тис. грн. квартири склали 89,5 %, а нежитлові приміщення - 10,5 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як працює комп'ютерна програма з оцінки нерухомості

"Переважна частина квартир, крім престижного місця розташування, відрізняються вишуканими і оригінальними інтер'єрними рішеннями. Зараз це є одним з найпопулярніших запитів серед покупців житла преміум-категорії. Вже кілька місяців на ринку елітної нерухомості попит на квартири в центрі столиці розподілився щодо будинків сучасної та історичної забудови в співвідношенні 50/50", - зазначають фахівці.

Зараз ви читаєте новину «У жовтні на купівлю елітного житла в столиці витратили 86 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути