четвер, 19 квітня 2007 08:46

Елітна нерухомість Нью-Йорку дешевшає

Ціни на розкішні будинки в нью-йоркських районах Лонг-Айленд і Квінс за рік з весни 2006 року значно впали, мовиться в дослідженні, спільно проведеному компаніями Miller Samuel Inc. і Prudential Douglas Elliman Real Estate, повідомляє Bloomberg. У категорію розкішних автори включали будинки вартістю від 750 тисяч до 12,5 мільйонів доларів.

У документі розглядається медіана цін на нерухомість - значення, що ділить досліджувану множину на дві рівні групи, в першій з якої показник не більше медіани, а в другій – не менше.

Медіана цін на розкішні будинки в Лонг-Айленді та Квінсі впала на 5,3 відсотка до 900 тисяч доларів. Крім того, час експозиції, необхідний для продажу будинку за рік виріс на 25 відсотків, – з 97 до 121 дня. Як причина падіння цін автори дослідження називають надмірну пропозицію і стверджують, що ринок досяг точки насичення.

Медіанна вартість квартири в багатоквартирному будинку Лонг-Айленда впала за рік на 4 відсотки до 240 тисяч доларів, тоді як об"єм продажів, навпаки, виріс на 6,2 відсотка. У Квінсі ситуація на ринку елітного житла менше вплинула на загальні показники – медіанна вартість житла взагалі там за рік виросла на 3,8 відсотка до 492,9 тисяч доларів.

В той же час в Манхетені, традиційно найдорожчому міському районі США, медіана цін на квартири виросла всього на 1,2 відсотка до 835 тисяч доларів, що є найнижчим показником зростання за останні п"ять років, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Елітна нерухомість Нью-Йорку дешевшає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути