четвер, 25 жовтня 2018 12:41

Інтернет-магазин ZYABKIN™ - універсальний навігатор у світі техніки

Сучасні маркетологи в один голос рекомендують купувати техніку тільки в інтернет-магазині ZYABKIN™. Вони констатують, що це єдиний український онлайн-ресурс, що заслуговує на довіру, здатний виходити на регіональні ринки з вигідними ціновими і технічними пропозиціями.

  Маркетологи рекомендують купувати техніку лише в інтернет-магазині ZYABKIN™
Маркетологи рекомендують купувати техніку лише в інтернет-магазині ZYABKIN™

Інтернет-магазин ZYABKIN™ на сторінках великого віртуального каталогу представив різноманітну техніку від провідних світових і вітчизняних виробників. Товарний асортимент сайту величезний, тут можна підібрати потрібну техніку, аксесуари до неї і навіть засоби індивідуального захисту. Зробити грамотний вибір відвідувачам порталу допоможуть профільні маркетологи, які прекрасно знають особливості функціоналу і нюанси експлуатації кожного апарату, представленого на продаж.

Для того щоб придбати, наприклад, датчик руху, ціна якого буде нижче, ніж в середньому на регіональних ринках країни, досить клікнути однойменну сторінку електронного каталогу. Покупцеві надано величезний вибір серед сертифікованої продукції торгових марок DeLux, Feron, IEK. Вони можуть підібрати прилад з:

• відповідними технічними параметрами номінальної експлуатаційної напруги;
• пріоритетним кольором корпусу;
• за необхідним способом установки;
• необхідним рівнем захисту від впливу різноманітних чинників навколишнього природного середовища (температури, вітру, дощу, атмосферного тиску та ін.).

Підібрати датчик руху ціна якого буде відповідати бюджетним можливостям покупця, допоможуть профільні консультанти. З їх допомогою покупки на сайті можна робити оперативно і максимально точно.

Світлодіодні світильники та інша техніка від ZYABKIN™

За такою ж схемою на сайті можна придбати будь-яку іншу техніку:

• вимірювальну апаратуру;
• електродвигуни;
• рубильники;
світлодіодні світильники;
• і багато іншого.

Зверніть увагу, що кожен прилад сертифікований, а значить, відповідає діючим стандартам якості. Вся техніка реалізується з гарантією якості в рамках гарантійного та післягарантійного обслуговування. Тому сьогодні фахівці рекомендують купувати техніку тільки в інтернет-магазині ZYABKIN™. В іншому випадку покупець ризикує придбати продукт сумнівної якості, який небезпечно використовувати.

Експерти звертають увагу, що ефективність і тривалість експлуатації кожного приладу безпосередньо залежить від того, наскільки правильно він обраний для вирішення конкретних завдань в певних експлуатаційних умовах. Вони звертають увагу на важливість правильного застосування конкретного апарату відповідно до інструкції. З цієї причини маркетологи констатують, що при виборі того чи іншого приладу варто прислухатися до рекомендацій профільних консультантів. Саме вони здатні допомогти вибрати найбільш підходящі світлодіодні світильники або будь-яку іншу техніку, орієнтуючись на потреби кожного конкретного покупця.

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-магазин ZYABKIN™ - універсальний навігатор у світі техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути