пʼятниця, 24 травня 2024 09:10

Скільки грошей вам і не снилося - хто притягуватиме славу та успіх

Скільки грошей вам і не снилося - хто притягуватиме славу та успіх
Утримайтеся від покупки нових речей чи взуття. Вони не носитимуться. Фото: pixabay.com

24 травня - чудовий час для пошуку власного призначення. Читайте пізнавальну літературу, ходіть на курси.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня добре почуватимуться відповідальні й активні люди, - говорить астрологиня. - Не сидіть на місці. Саме час діяти. Втілюйте в життя давно виношувані плани. Можна подумати й про розширення бізнесу. Особливо якщо йдеться про виробництво чи ремонтні послуги. Добре вестиметься транспортним компаніям. Утримайтеся від покупки нових речей чи взуття. Вони не носитимуться. Уникайте ризикованих фінансових операцій. Втрати можуть бути болючими. Не варто розпочинати нового курсу лікування. Зростає схильність до побічних ефектів від ліків. Частіше траплятимуться алергійні реакції. Найбільш вразливою буде печінка. Дотримуйтеся дієти. Залишайтеся тверезими. Відкладіть похід до косметолога. Славу та успіх до себе притягуватимуть Тельці, Близнюки та Леви. Скільки грошей вам і не снилося. Заробляйте та інвестуйте кошти у саморозвиток. Ваш зоряний час настає саме зараз".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Настає час рішучого руху вперед. Життя перевірятиме на здатність імпровізувати. З'являться хороші радники і помічники. До них варто прислухатися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це вдалий час, аби заводити домашніх улюбленців. Собаки та кішки, які з'являться в домі, стануть справжніми друзями і лікарями. Вони швидко здогадуватиметься, де вам болить, і намагатимуться зігріти це місце та втамувати біль.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто здійснювати покупки в інтернеті, замовляти послуги дизайнерів та наймати людей, які обіцяють зробити вам чудовий ремонт у квартирі. У вас відберуть дорогоцінний час та гроші.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не намагайтеся будь-що привернути увагу коханих до своєї персони. Замість того, щоб зблизитися, віддалите їх від себе. Перенесіть покупку вживаного авто та оформлення спадку.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам вдаватиметься більше, ніж іншим. Не бійтеся експериментів. Дайте собі більше можливостей для розвитку. Навчайтеся і переймайте досвід. Вдалий час, аби купувати мобільні та розпочинати навчання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Події, що відбуваються навколо, викличуть занепокоєння. Все матиме руйнівну силу. Не варто закладати фундамент і починати ремонт. Не варто планувати інтенсивної роботи. Часу і сил забракне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа грошей і свіжих можливостей - на кого чекає найкращий тиждень у році

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ви сильні та ініціативні. Але це не привід братися за всі справи одночасно. Зацікавитеся програмуванням та робототехнікою. Читайте та переглядайте відео про штучний інтелект.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Щаститиме людям впертим та здібним. Планувати переговори і знайомити колег із нововведеннями на роботі краще вранці. Записуватися на навчальні курси варто у вихідні.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вас важко буде відірвати від справ. Зануритеся у проблемні моменти, влаштовуватимете переговори і укладатимете блискавичні контракти. Добре подумайте, перш ніж пристанете на пропозицію когось із нових знайомих. Навколо буде багато охочих обдурити.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

День принесе натхнення. Допомагайте оточенню впоратися із труднощами. Вчасно виплачуйте кредити. Прислухайтеся до порад батьків. Купувати саджанці варто після обіду. Дерева за кілька років даватимуть щедрі плоди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Отримаєте підказки, які допоможуть покращити фінансове становище. Використовуйте кожну можливість. Заробітки зростають. Вдаватимуться усі справи, за які візьметеся. Спробуйте покращити зовнішність, житлові умови, стосунки з коханими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Кінець травня стане часом багатства, перемог та досягнень. Енергії вистачить, щоб гори звернути. Але через самовпевненість можете пройти повз важливі речі. Не втрачайте голову через нових знайомих. Вони не заслуговують на ваші почуття.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Скільки грошей вам і не снилося - хто притягуватиме славу та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути