вівторок, 23 липня 2019 17:02

"ЦБТ Страхування" - примноження свого капіталу без ризиків

"ЦБТ Страхування" - примноження свого капіталу без ризиків

  ЦБТ Страхування дозволить не турбуватися про ризики при торгівлі.
ЦБТ Страхування дозволить не турбуватися про ризики при торгівлі.

Такі поняття як трейдинг і ризик йдуть рука об руку з часів зародження біржової торгівлі. Кожен, хто коли-небудь чув про нечуваний заробіток професіоналів з Уолл-стріт, так само чув і про великі збитки, причиною яких може стати всього лише одна ризикова операція. На щастя, для всіх бажаючих збільшити свій дохід на фінансових ринках тепер доступна унікальна послуга - "ЦБТ Страхування". Більше вам не варто переживати про втрачені кошти через невдале рішення!

"ЦБТ Страхування" - ваша гарантія успішної трейдингу

  ЦБТ Страхування зведе ваші ризики до нуля.
ЦБТ Страхування зведе ваші ризики до нуля.

Починаючі трейдери, входячи на ринок, намагаються відшукати успішну стратегію. Це відіграє певну роль в заробітках, але не є стовідсотковою гарантією успіху. Основною складовою прибуткового трейдингу було і залишається співвідношення ризик - дохідність. Здійснюючи операції на біржі, ви, так чи інакше, піддаєте себе певному ризику: учасник торгівлі або заробляє, або втрачає кошти. Існує ряд факторів, що не залежать від умінь трейдера торгувати або прогнозувати рух курсу валют. Так, непередбачуваність курсу - як і раніше один з найбільш значних ризиків трейдерства. Як показує статистика, більшість новачків у фінансовій сфері приходять на ринки з недостатнім багажем знань і торгують агресивними методами, щоб отримати максимальний дохід. Але як наслідок, втрачають свої кошти, а після - і інтерес до такого виду заробітку.

Але користувачі послуги "ЦБТ страхування" впевнені в своїх рішеннях, адже їхні кошти завжди перебувають під захистом. Страховка депозиту - це продукт, який включає в себе преміальні умови таких провідних страхових компаній як Ping An Insurance Group, Allianz, AXA Group, American International Group і найбільших світових хедж-фондів Berkshire Hathaway (фонд Уоррена Баффета), JPMorgan Asset Management і Bridgewater Associates. Незалежно від того, що відбувається на фінринках, зміни курсу, криз, новин в світі - на вашому депозиті це ніяк не відіб'ється. Страховку можна оформити навіть на найбыльш ризикові активи, а виплата проходить протягом 2-х тижнів. Протягом вже 5 років свої виплати за страховками отримують клієнти "ЦБТ Страхування". Відгуки відображають той факт, що, не побоюючись втратити свої кошти, трейдери укладають більш ризиковані і, відповідно, дохідні операції і збільшують в рази свій депозит.

Захистіть свій бізнес з послугою "ЦБТ Страхування"

  Заробляйте з упевненістю в своїх діях.
Заробляйте з упевненістю в своїх діях.

"ЦБТ Страхування" - унікальна пропозиція групи компаній "Центр Біржових Технологій", що дозволяє захистити бізнес на фінансових ринках від непередбачених збитків. Страхування депозиту - не має аналогів на території України послуга, сума якої складає всього 1% від вашого депозиту. Ви можете застрахувати до 100% коштів на депозиті, а також ціну товару, як від зниження, так і від підвищення. Укладаючи договір міжнародного зразка, що підтверджує умови страховки, ви будете вести свій бізнес, спираючись на рекомендації першокласних експертів. За детальною інформацією щодо умов отримання страховки звертайтеся до консультантів ЦБТ або записуйтеся на консультацію на сайті компанії.

Зараз ви читаєте новину «"ЦБТ Страхування" - примноження свого капіталу без ризиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути