четвер, 23 травня 2024 16:36

Послуги з адресної доставки продуктів: від зародження до сьогодення

Сучасні люди звикли до того, що товари можна замовити онлайн зі швидкою доставкою у будь-який район Києва. Такий сервіс є дуже зручним та дозволяє позбутися різноманітних клопотів, пов'язаних з відвідуванням звичайних магазинів. Зокрема доставка продуктів Київ пропонується онлайн-супермаркетом Turbo.ua на дуже вигідних умовах і надає можливість забути про дорожні катаклізми, велику кількість людей у чергах у магазинах. Проте сьогодні мало людей замислюються над тим, як та коли зародилися послуги з доставки продуктів, як вони розвивались. Пропонуємо поговорити про головні етапи розвитку даного сервісу.

Автор: Turbo.ua
  Сервіс доставки продуктів дозволяє позбутися різноманітних клопотів, пов’язаних з відвідуванням звичайних магазинів
Сервіс доставки продуктів дозволяє позбутися різноманітних клопотів, пов’язаних з відвідуванням звичайних магазинів

Зародження ідеї доставки їжі та продуктів

Цікавим фактом є те, що послуги з доставки товарів не є сучасним рішенням. Ще у давні часи у підприємців зʼявилася така ідея, що дозволило сьогодні їй стати інноваційним високоякісним сервісом, яким користується велика кількість людей. Справжнє перетворення такої індустрії на сучасні послуги, які добре відомі нам сьогодні, сталося в середині двадцятого сторіччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашні працівники зароблятимуть по-новому. Зеленський підписав закон

Один з найглобальніших проривів у індустрії повʼязаний з появою перших в Сполучених Штатах Америки магазинів, які доставляли продукти замовникам. Мова йде про A&P та Piggly Wiggly - вони пропонували власним клієнтам можливість замовити різноманітні товари телефоном та отримати їх вдома або в офісі. Таким чином американці отримали змогу зекономити власний час, сили та фінанси.

З розвитком інтернет-технологій вже у середині 90-х років 20 століття індустрія доставки продуктів зазнала справжньої революції. Головним моментом стало виникнення різноманітних інтернет-магазинів, що пропонували покупцям можливість замовити онлайн товари, напої, продукти та готову їжу з доставкою додому.

Як впливають мобільні додатки на популярність послуги адресної доставки продуктів

З 2010 року бізнес почав активно використовувати мобільні додатки з можливістю замовляти товари онлайн. Такі іноземні компанії, як Amazon Fresh, Instacart та Postmates запропонували споживачам можливість замовляти за допомогою мобільних телефонів необхідну продукцію, що зробило процес дуже зручним та доступним.

Мобільний застосунок онлайн-супермаркету Турбо, який пропонує послуги з доставки харчових продуктів, можна встановити на смартфони з операційними системами Android, iOS. Turbo.ua пропонує власним клієнтам такі привілеї:

• великий асортимент свіжих продуктів з дійсним строком придатності;

• наявність дарксторів у різних районах столиці, що дозволяє курʼєрам швидко збирати та доставляти замовлення від 15 хвилин за будь-якою адресою;

• можливість оформити замовлення з безплатною доставкою, у разі якщо вартість його буде понад 400 грн;

• наявність вигідної бонусної програми, яка дозволяє накопичувати TurboCoin для обміну на товари з каталогу;

• наявність мобільного застосунку з можливістю відстежувати історію замовлень, накопичених бонусів тощо.

Онлайн-супермаркет є гарним прикладом того, наскільки якісний та зручний мобільний додаток впливає на споживачів, його бажання замовляти продукти онлайн.

Прогнози на майбутнє послуг адресної доставки продуктів

У майбутньому індустрія модернізується, та вже може не бути такою, якою ми її знаємо сьогодні. Розвиток технологій дозволяє використовувати для доставки товарів дрони, автономні транспортні засоби тощо. Завдяки технологічному прогресу компанії, які працюють в цій галузі, можуть суттєво покращити якість, швидкість, ефективність адресної доставки продуктів та зробити такий процес максимально екологічним, економічним.

Зараз ви читаєте новину «Послуги з адресної доставки продуктів: від зародження до сьогодення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути