четвер, 19 червня 2008 18:55

У Пирятині другий місяць не працюють світлофори

Влада Пирятина не має грошей на утримання світлофорів. Після кількох років простою в січні цього року світлофори запрацювали на двох перехрестях — вул. Леніна й Червоноармійської та Абаканської й Червоноармійської. За два місяці їх вимкнули.

— Міська рада ввімкнула світлофори без відповідної документації та прозвітувала перед населенням про виконану роботу, — каже Ольга Міненко з Полтаваобленерго. — Про підключення попрохав міський голова Дмитро Шаповал. Водночас на технічне утримання світлофорів коштів не виділили. Під час підключення були використані кабелі, що не відповідають вимогам.

Міненко говорить, щойно надійдуть кошти з міськради, світлофори будуть підключені. За підключення Пирятинська філія Полтаваобленерго пообіцяла грошей не брати.

— Міською радою не передбачені витрати на технічне утримання світлофорів, — розповідає. — Я не бачу проблеми в тому, що кабелі не такі, які повинні бути. Вони скрізь однакові.

Наприкінці травня на перехресті Леніна та Червоноармійської в Пирятині зіткнулися два моторолери. Світлофори тоді не працювали. Один водій потрапив до лікарні з переломом ноги.

Зараз ви читаєте новину «У Пирятині другий місяць не працюють світлофори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути