пʼятниця, 06 червня 2008 18:04

Олександр Іванченко став найкращим орачем області

Учень Лазірківського СПТУ-46 Оржицького району 18-річний Олександр Іванченко став переможцем обласного конкурсу орачів між учнями професійно-технічних училищ. Він проводився в квітні цього року на базі міжрегіонального центру в Хоролі.

А в травні юнак представляв область на всеукраїнському конкурсі на Одещині, де оцінювали теорію та практику. Іванченко погано знав теоретичну частину, тож зайняв восьме місце із 25 учасників. А ось практичну — з оранки поля — виконав бездоганно й отримав гран-прі кращого орача.

Хлопець говорить, що йому не важко було брати участь у такому конкурсі, адже з дитинства звик до техніки. Родом він із Короваїв Гребінківського району. Родина має стареньку техніку, батько за професією механізатор.

— Сашко змалку працьовитий. У нього в кишенях завжди були гайки та гвинтики. Зі школи вчився на тракторі їздити. Так що перемога його не випадкова, — розповідає вчителька української мови й літератури Короваївської школи, колишній класний керівник Олександра Галина Смик, 63 роки.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Іванченко став найкращим орачем області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути