пʼятниця, 01 лютого 2008 18:43

Головний даїшник області візьметься за маршрутників

24 січня державтоінспекцію Полтавщини очолив підполковник міліції 35-річний Володимир Кравченя. Він змінив на посаді  полковника Олександра Штепу, 40 років.

— Двадцять працівників ДАІ з Черкаської області за десять діб виявили в нас у чотири рази більше п"яних водіїв, ніж 200 полтавських, — оцінює роботу Штепи начальник обласної міліції Михайло Цимбалюк. — Полковник і надалі працюватиме, але на нижчій посаді.

Кравченя служить у міліції 12 років. Працював у ДАІ Рівненської, Тернопільської та Львівської областей. Останні дев"ять місяців керував відділом реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ Львівської обласної міліції.

— У Полтаві машини часто не пропускають пішоходів на переходах. А у Львові — це закон, — каже підполковник. — Маршрутки зупиняються в недозволених місцях. На їх вікнах начіпляли реклами замість закликів про безпеку руху. Зніматимемо порушення пасажироперевізників на відео — хтось на червоне світло їхав, хтось — із переповненим салоном. Зберемо водіїв і все це покажемо. Щоб потім не було питань, за що в них забрали ліцензії.

Кравченя одружений, має двох синів-школярів.

Зараз ви читаєте новину «Головний даїшник області візьметься за маршрутників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути