понеділок, 13 жовтня 2008 18:12

Документи на житло оформляють щосереди

У Семенівці немає власного бюро технічної інвентаризації. Для оформлення документів на житло щосереди до райцентру приїжджають працівники Лубенського БТІ. Воно, крім Семенівського, обслуговує ще сім районів.

Понад 20 років робітники Лубенського БТІ обслуговують семенівчан. Вісім років тому приїжджали двічі на місяць. Приймали відвідувачів у приміщенні готелю. Аби оформити право власності чи переписати квартиру, люди займали чергу із ночі. Нині працівники БТІ приймають клієнтів у райцентрі щосереди.

Щоб мати власне бюро технічної інвентаризації, Семенівська райрада виділила гроші з районного бюджету. Почали підбирати штат працівників. Створення БТІ призупинили.

— Треба досконало знати цю роботу. Я вже 18 років працюю, і то є питання, які вирішуємо спільно. А в Семенівці все хотіли зробити на скору руку, — каже спеціаліст Лубенського БТІ Галина Кишницька. — Так не вийде. Якби це бюро справді створили, то був би штат не менше десяти чоловік. Відповідно піднялися б ціни на послуги. А ще потрібно техніку закупити й автомобіль.

У Лубенському БТІ нині три працівники. Після прийому в Семенівці вони виїжджають до сільських рад району.

Зараз ви читаєте новину «Документи на житло оформляють щосереди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути