Ексклюзиви
субота, 11 квітня 2009 12:34

Володимир Кличко поділиться із скандальним Котто тренером

Володимир Кличко поділиться із скандальним Котто тренером

Боб Арум заявив, що тренер Володимира Кличко Еммануель Стюард - найбільш вірогідний кандидат на пост тренера Мігеля Котто, який побив і звільнив свого попереднього тренера.

Американський промоутер Боб Арум, під опікою якого знаходиться пуерториканський екс-чемпіон світу WBA в другій напівсередній вазі Мігель Котто, заявив, що 14 квітня в Нью-Йорку його підопічний вибере собі нового тренера. Колишній наставник Котто, його рідний дядько Євангеліста Котто, був звільнений зі свого посту після бійки з Мігелем під час останнього спільного тренування.

Стюард працював з легендарним Ленноксом Льюісом

"Мігель ухвалив рішення відмовитися від послуг свого дядька. Я залишив за ним право вибору. Ми організовуємо зустріч в Нью-Йорку. На неї прийдуть шість потенційних кандидатів на пост тренера. Один з найбільш вірогідних - Емануель Стюард", сказав Арум

Раніше Стюард працював з легендарним суперважкоатлетом Ленноксом Льюісом, а в даний час він тренує українського чемпіона в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимира Кличка.

За матеріалами turnir.com.ua, boxingscene.com

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко поділиться із скандальним Котто тренером ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути