понеділок, 28 вересня 2020 15:35

Влада готує масштабні фальсифікації на місцевих виборах - Герасимов

Влада готує масштабні фальсифікації на місцевих виборах - Герасимов
Співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов: "Команда президента Володимира Зеленського готує фальсифікації на місцевих виборах"

Команда президента України Володимира Зеленського готує фальсифікації на місцевих виборах з огляду на падіння рейтингу і побоювання перед сильними опонентами.

Про це заявив співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов.

"Влада Зеленського вже не приховує, що готується до масштабних фальсифікацій на місцевих виборах 25 жовтня. Причина дуже проста - так звана "правляча партія" стрімко втрачає рейтинг, в той час як команда "Європейської солідарності" збільшує підтримку громадян", - сказав Герасимов на погоджувальному засіданні в понеділок, повідомляє прес-служба "Євросолідарності".

На думку співголови фракції, така ситуація "лякає Зеленського, який вирішив скористатися методами Лукашенко". Як приклад він навів відмову в реєстрації опозиційних кандидатів і цілих партій, а також реєстрацію "клонів", як в Умані.

"Ми звертаємося до ЦВК з проханням, що якщо людина змінила своє прізвище менш ніж за півроку до виборів, то в бюлетені має бути вказано не тільки нове прізвище, а й старе", - зазначив Герасимов.

Крім того, за його словами, є адміністративний тиск на кандидатів. "У Сумах нашого кандидата, легендарного полковника Валерія Ісмаїлова влада Зеленського спробувала незаконно звільнити з посади на наступний день після його подання в команді "Європейської солідарності", - вказав Герасимов.

Він також звернув увагу на те, що для спотворення результатів виборів на місцях "в хід пішли продажі місць в комісіях".

"На превеликий жаль, співучасниками фальсифікації виборів стали певні парламентські партії, які, за інформацією ЗМІ, продають команді Зеленського свої квоти. Подивіться, що відбувається на Волині, в Черкасах і області, подивіться на заяви мера Дніпра Філатова".

"Ми закликаємо небайдужих громадян, яким важливо захистити свій вибір, стати спостерігачами на виборах від "Європейської солідарності", - звернувся Герасимов.

Зараз ви читаєте новину «Влада готує масштабні фальсифікації на місцевих виборах - Герасимов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути