Ексклюзиви
неділя, 14 травня 2017 19:42

Віталій Кличко подякував волонтерам "Євробачення": Гості конкурсу змогли побачили справді європейський і гостинний Київ

Віталій Кличко подякував волонтерам "Євробачення": Гості конкурсу змогли побачили справді європейський і гостинний Київ

Мер Києва Віталій Кличко привітав волонтерів пісенного конкурсу із вдалим проведенням "Євробачення-2017" та подякував хлопцям і дівчатам, які працювали під час проведення конкурсу у Києві та зібралися сьогодні відзначити завершення "Євробачення" у Київській фортеці.

"Я вчора також був у МВЦ і бачив вашу роботу. І переконався, що ви впоралися на відмінно. Завдання було не простим, однак нам вдалося, об'єднавши зусилля, провести конкурс на найвищому рівні. Завдяки, зокрема, і вам шанувальники конкурсу змогли побачити справді європейський і гостинний Київ. Тому я вдячний кожному з вас за роботу, за ваш час та сили і бажаю вам успіхів! Продовжуйте і надалі бути такими ж активними, адже від вас багато в чому залежить успіх України", – звернувся Віталій Кличко до волонтерів "Євробачення-2017".

Мер столиці зазначив, що той настрій, який панував у Києві, ті емоції, які дарує музика, запам'ятаються надовго.

"Я чув дуже гарні відгуки від гостей "Євробачення", адже вони відчували, що про них турбуються. Як іноземці, так і шанувальники конкурсу з України відчували себе комфортно у Києві, і у них залишилися тільки позитивні емоції від нашого міста. І це означає, що нам вдалося провести один з найкращих конкурсів за всю історію "Євробачення", – зазначив мер столиці.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко подякував волонтерам "Євробачення": Гості конкурсу змогли побачили справді європейський і гостинний Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути