четвер, 28 серпня 2008 13:01

В СБУ кажуть, що її офіцери оббрехали Балогу

Служба безпеки України заперечує обвинувачення 2 офіцерів СБУ про втручання Секретаріату Президента в її роботу. Про це повідомила прес-служба СБУ.

"У зв"язку із замовленою й організованою Кабінетом Міністрів провокацією в одному з інформаційних агентств, Служба безпеки України спростовує нічим не підтверджену й неправдиву інформацію, яку намагалися поширити її учасники", - сказав він.

При цьому СБУ зазначає, що діє за принципами законності й залишається поза політикою.

Разом з тим, у заяві зазначається, що подібні обвинувачення не можуть вплинути на послідовність дій СБУ в розслідуванні справи про зраду державних інтересів окремими представниками Кабміну.

"Подібні акції жодним чином не вплинуть на законність і послідовність дій СБУ у розслідуванні всіх фактів, пов"язаних з діяльністю окремих представників Кабінету Міністрів України на шкоду інтересам нашої держави", - сказано в повідомленні.

СБУ зазначає, що Олександр Войтенко, який зробив вищевказану заяву, з 2006 року не займає ніяких посад в апараті СБУ, і до липня був радником одного з віце-прем"єрів Кабміну.

При цьому Войтенко не має ніякого відношення до розслідування справи про зраду національних інтересів представниками Кабміну.

У четвер 2 офіцери СБУ, полковник Олександр Войтенко й майор Олексій Ніколаєнко, заявили про втручання Секретаріату Президента в роботу СБУ, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ кажуть, що її офіцери оббрехали Балогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути