середа, 17 жовтня 2012 02:23

В Черкасах на зустріч до Кличка прийшли регіонали
16

Фото: Фото: Захар Колісніченко

На зустріч лідера партії "УДАР" Віталія Кличка з виборцями в Черкасах прийшли регіонали.

Близько 30 активістів з прапорами партії регіонів стоять на Театральній площі поруч з активістами, що тримають прапори партії "УДАР".

"Вони прийшли на площу задовго до нас. І взагалі, наскільки я знаю, зустріч на площі мали заборонити" - каже активіст партії "УДАР" 22-річний Олександр.  Люди в футболках з символікою регіоналів відмовляються будь-що коментувати.

Також на площі стоять близько 15 агітаційних наметів партії регіонів. Там роздають агітаційні матеріали: газети, календарі, прапорці, значки.

"Самі себе компрометують. Ідіоти." - каже чоловік, років 40, викидаючи агітацію партії регіонів в сміттєву урну. Каже, що набрав агіток спеціально, щоб викинути.

На зустріч з Кличком прийшли більше тисячі черкащан. Спочатку на сцені, яку встановили на Театральній площі виступив гурт "Антитіла", опісля них відбулось барабанне шоу від гурту "Steel Beat". Сам же Віталій прибув після 19.00.

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах на зустріч до Кличка прийшли регіонали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути