вівторок, 16 жовтня 2012 21:18

Об'єднана опозиція ускладнила собі шлях – Кличко про узгодження кандидатів

Об'єднана опозиція ускладнила собі шлях – Кличко про узгодження кандидатів
Віталій Кличко завітав на Черкащину. Фото: gazeta.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко під час поїздки на Черкащину прокоментував узгодження кандидатів-мажоритарників з Об'єднаною опозицією.

"Вже минув час узгодження кандидатів. Ми домовлялись з Об'єднаною опозицією, аби залишити одного опозиційного кандидата на окрузі, щоб не дати можливості перемогти провладним кандидатам з їхнім шаленим адміністративним та фінансовим ресурсом. Домовленості відбувались не в кулуарах, а на підставі рейтингу підтримки людей. Для цього ми звернулись до семи авторитетних соціологічних компаній, які провели соціологічні опитування в 32 округах. В 26 округах ми зняли своїх кандидатів, там де підтримка кандидатів ВО "Батьківщина" більша", - розповів Кличко.

За його словами, Об'єднана опозиція сама собі ускладнила шлях.

"Ми очікували такий же хід і від "Батьківщини", але, нажаль, отримали її тільки у восьми округах. Я не хочу це коментувати і давати оцінки. Оцінки дадуть виборці. В цьому Об'єднана опозиція сама собі ускладнила шлях, бо зараз буде відбуватися боротьба і не гарантовано, що в боротьбі переможе їхній представник", - зауважив політик.

"Але на сьогоднішній день ми, "УДАР", є єдиною альтернативою діючій владі. Ми ніколи не співпрацювали і не намагалися співпрацювати з Партією регіонів", - додав Віталій.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція ускладнила собі шлях – Кличко про узгодження кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути