вівторок, 16 жовтня 2012 14:09

"Батьківщина" і "Удар": "Пропало все!" - Ванникова

"Батьківщина" і "Удар": "Пропало все!" - Ванникова

Об'єднана опозиція та партія "Удар" є конкурентними технологічними проектами у боротьбі за владу і ніколи не об'єднаються у парламенті.

Про це заявила кандидат у депутати від партії "Наша Україна" Ірина Ванникова.

"Якщо в основі політичних сил лежать цінності – вони можуть знайти спільну платформу для дій. Два бажаючих потрапити у владу, які працюють на чужих грошах, ніколи таких домовленостей не досягнуть. У таких партійних проектах бажаючих отримати владу завжди буде більше, ніж місць у парламенті", - сказала вона.

Ірина Ванникова наголосила, що публічна сварка, яка виникла між "Батьківщиною" та УДАРом через провал узгодження кандидатів-мажоритарників, свідчить про те, що їхня головна мета – не взаємне підсилення заради боротьби із владою, а отримання максимального результату для себе.

"Про жодну реальну опозиційність не йдеться. Жодної ідеології немає. "Удар" - це БЮТ-2. Один прагне посісти місце іншого, тому така ситуація була передбачувана. Цікаво, чи буде хто з їхніх лідерів виправдовуватися перед виборцями знаменитим "Пропало все!", - вважає Ірина Ванникова.

При цьому вона нагадала, що партії без ідеологій перетворюються на "фабрики тушок" у парламенті, і ця характеристика стосується і Об'єднаної опозиції і "Удару".

Відтак, майбутня співпраця у парламенті стала ще більш сумнівною, натомість реальністю можуть стати прогнози про можливе блокування "Удару", який за деякими соціологічними опитуваннями випереджає опозицію, та Партії Регіонів у парламенті.

"Відбулася велика омана виборців", - констатувала Ванникова.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" і "Удар": "Пропало все!" - Ванникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути