субота, 31 березня 2007 14:48

Ющенко зняв свою кандидатуру на посаду глави "Нашої України"

Президент України Віктор Ющенко відмовився від посади голови політичної партії "Народний Союз Наша Україна", залишилася лише одна кандидатура – лідера парламентської фракції "Наша Україна" В"ячеслава Кириленка.

Перед цим делегати Київської, Житомирської, Запорізької обласних організацій висунули кандидатуру Ющенка, а представники Харківської, Львівської – кандидатуру Кириленка.

Ті, хто висував кандидатуру Кириленка, організації та окремі члени партії наголошували, що Ющенко є незаперечним лідером НСНУ, однак, главою партії має бути людина, яка безпосередньо працює в партії.

Ющенко у своєму виступі підкреслив, що він глибоко вдячний за те, що його кандидатура була висунута.

- Я всі емоції розумію, але звідси (ЮЩЕНКО показав Конституцію України) починається демократія, - сказав він, пояснивши, що Конституція забороняє йому очолювати громадські об"єднання.

Він підкреслив, що залишається з партією і її невід"ємною частиною. Він також підкреслив, що залишається почесним головою партії.

- Якщо в новому офісі для мене знайдеться кабінет, я був би дуже вдячний, - підкреслив Президент.

Він також висловив підтримку партії і наголосив, що він вдячний їй і зобов"язаний.

Він також висловив переконання, що НСНУ – єдина політична сила, яка глибоко дбає про національний патріотизм, розбудову національної економіки, євроатлантичну інтеграцію.

Після самовідводу Ющенка залишилась одна кандидатура – Кириленка. Президент висловив підтримку цій кандидатурі і високо оцінив професійні і моральні якості Кириленка, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зняв свою кандидатуру на посаду глави "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути