субота, 12 січня 2008 11:48

Турчинов закликає не створювати черги у відділеннях "Ощадбанку"

Перший віце-прем`єр міністр України Олександр Турчинов закликає громадян не створювати непотрібних черг у відділеннях Ощадбанку при отриманні компенсаційних виплат по вкладах Ощадбанку СРСР.

Про це він заявив на брифінгу.

"Шановні громадяни, не потрібно поспішати, не потрібно створювати черги, не потрібно приходити з ранку й чергувати біля ощадних кас. Уряд Юлії Тимошенко виконає свої зобов"язання, які узяв на себе добровільно, за власною ініціативою, й системно, починаючи з сьогоднішнього дня, ви одержуватимете ваші заощадження", - сказав О.Турчинов, звертаючись до громадян України.

"Створення черг - це винятково створення самим собі проблем, не потрібно нікуди поспішати", - додав він.

О.Турчинов також зазначив, що немає обмежень у реєстрації громадян як вкладників Ощадбанку СРСР. Крім того, ті громадяни, які з тих або інших причин не будуть внесені в Реєстр, одержать запрошення прийти до установи Ощадбанку й одержати компенсаційну виплату, сказав він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов закликає не створювати черги у відділеннях "Ощадбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути