неділя, 29 квітня 2007 11:18

Тимошенко погрожує відправити Давидовича у відставку

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко запевняє, що голова ЦВК Ярослав Давидович у разі неналежного проведення підготовки до дострокових виборів буде відправлений у відставку. Про це вона заявила вчора, виступаючи на мітингу прихильників опозиції на Європейській площі у Києві.

"Або робіть свою справу, або у нас не мусить бути такого голови ЦВК", - сказала Тимошенко. Лідерка БЮТ закликала Давидовича "не грати на два фронти" і згідно з законодавством проводити підготовку до дострокових виборів.

"Якщо ви будете грати на два фронти і догоджати всім, хто примушує вас не виконувати закон, і якщо ви будете іти за подіями і знову зраджувати виборчий процес і українців, ви також будете відповідати", - сказала вона.

Тимошенко закликала усіх чиновників виконувати в повній мірі обов"язки, покладені на них. "Я хотіла щоб наші найвищі чиновники були не трусами, а мужніми людьми, і щоб не ховали голови як страуси в пісок, а виконували свої обов"язки", - наголосила лідер БЮТ, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погрожує відправити Давидовича у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути