пʼятниця, 21 березня 2008 08:03

Тимошенко не збирається виконувати доручення Ющенка, поки Рада не затвердить її "Прорив"

Кабінет Міністрів України не має наміру вносити зміни до бюджету на 2008 рік до затвердження в парламенті програми діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не політиків". Як передає кореспондент, про це заявила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні в Кабінеті Міністрів.

"На жаль, зараз немає ніякого значення, не прийнявши програми дій уряду "Український прорив", не затвердивши концептуальні положення цієї програми, не одержавши для уряду певного терміну і часу, впродовж яких можна виконувати бюджет і програму, немає ніякої необхідності зараз руйнувати бюджет", - сказала Тимошенко.

Водночас прем`єр-міністра зазначила, що зараз уряд напрацьовує необхідні зміни до бюджету, уточнює макроекономічні показники.

"Але ми все ж таки чекаємо, коли у Верховної Ради дійдуть руки, щоб прийняти програму дій уряду "Український прорив", яка закладає серйозні концептуальні зміни і реформи, під які вже можна вносити зміни до державного бюджету на 2008 рік", - сказала глава уряду, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не збирається виконувати доручення Ющенка, поки Рада не затвердить її "Прорив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути