пʼятниця, 07 грудня 2007 11:50

Тимошенко йде на умови Литвина

Тимошенко йде на умови Литвина
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що всі без виключення засади Блоку Литвина будуть включені в програму діяльності уряду.

"Я читала заяву Литвина про те, що якщо коаліція врахує 100% програмних засад, вони голосуватимуть за уряд і прем"єр-міністра", - заявила Тимошенко.

"Ми вивчили їх програму, кожен пункт, і я сьогодні можу сказати, що кожен пункт цієї програми 100% буде включений до програми діяльності уряду", - додала вона.

Тимошенко зазначила, що Блок Литвина зможе в цьому переконатися під час зустрічі з нею, як кандидатом на посаду прем"єра.

Також за її словами, Блок Литвина матиме право обирати на свій розсуд будь-який парламентський комітет, як найменша фракція в Верховній Раді.

"По квоті фракція Блоку Литвина може претендувати на очолення одного комітету. Ми запропонували Литвину обрати цей комітет з усіх комітетів першим", - наголосила вона.

"Я не знаю, які ще пропозиції потрібно дати для того, щоб фракція Блоку Литвина підтримала постанову про формування президії ВР і комітети", повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко йде на умови Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути