Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2015 11:30

Скандальна Штепа з тюремної камери пообіцяла стати президентом України

Скандальна Штепа з тюремної камери пообіцяла стати президентом України

Екс-мер Слов'янська Неля Штепа, яку звинувачують у сепаратизмі, впевнена, що в майбутньому займе пост президента України.

Про це пише "Depo.ua"

"Ось побачите, років через два вони всі будуть названі кривавими правителями. Ви мене зустрінете через два роки. Мені давно говорили, що я в 2017 році буду президентом України та об'єднаю Україну. Мені багато говорили: і екстрасенси, і ясновидці ще з дитинства" , - заявила Штепа.

"Київ намагався до нас запустити "Правий сектор", але у них не вийшло. Потім, як мені пояснив Володимир Павленко, він - працівник СБУ, він був після Пономарьова "народним мером", він був раніше моїм заступником з соціальних питань. Він говорив, що кияни зрозуміли, що в Донецьк вони не зайдуть, і тому вони організують бандформування", - сказала вона.

Крім того, Штепа в черговий раз запевняла, що вона була і є самим проукраїнським мером в Донецькій області і завжди розмовляла українською мовою.

Штепа була арештована 13 липня 2014

Їй інкримінують скоєння кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна Штепа з тюремної камери пообіцяла стати президентом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути