Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2024 20:45

Настав ваш зоряний час - кому цей тиждень підкине грошенят та свіжих ідей

Настав ваш зоряний час - кому цей тиждень підкине грошенят та свіжих ідей
До перукарні ідіть у вівторок. Фото: pixabay.com

Тиждень з 10 по 16 червня - чудовий час для людей, які хочуть зробити світ навколо красивішим. Легко підуть косметичні ремонти. Знайдете найбільш вдалі дизайнерські рішення для своєї оселі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уважно спостерігайте за змінами, які пропонує життя, - говорить астрологиня. - Вчасно вносьте корективи до своїх планів. Не варто роздавати обіцянки. Обставини завадять дотриматися слова. Людям бракуватиме інтриги. Часто намріяне видаватиметься за реальне. Не варто довіряти сенсаційним новинам. До перукарні ідіть у вівторок, відвідати стоматолога варто у середу. Настає зоряний час у життів Левів, Дів, Терезів і Скорпіонів. Цей тиждень підкине грошенят і свіжих ідей".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Бачитимете людей наскрізь. Та не спішіть судити про це вголос. Не накручуйте себе і не надокучайте своїми пересторогами рідним. Ваш контроль дратуватиме їх.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не шукайте свого щастя серед нових знайомих. Ці люди здатні принести розчарування. Стережіться вірусів на комп'ютері. Не відкривайте листів від невідомих адресантів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто відкривати свої почуття знайомим. Вони використають це на власну користь. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до вихідних розв'яжеться саме по собі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не намагайтеся будь-що вирватися вперед. Тримайтеся за позиції, яких досягли. Інакше станете заручником фінансових рішень. Багато хто дізнається, що при надії. Не лякайтеся, якщо не планували вагітність. Народжуватимуться здібні і красиві діти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Колишні продавці і домогосподарки відкриють у собі нові таланти: кулінарія, швейна справа, флористика чи дизайн. Це допоможе розпочати власну справу і підвищити заробітки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Лінь стане основним мотивом поведінки людей. Тож чекати на високу продуктивність праці не слід. Займайтеся тими справами, на яких ви найкраще розумієтеся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішно жити не заборониш: які три знаки купатимуться у грошах

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкриється друге дихання. Відчуєте, що здатні змінити світ на краще. Гроші підуть до рук працьовитих оптимістів. Не піддавайтеся суспільним настроям. Робіть те, що задумали. Результат вас приємно здивує. Отримаєте все, про що раніше могли тільки мріяти.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Утримайтеся від запрошення жити з кимось під одним дахом. Це буде ненадовго і розчарує обох. Розширюйте власний бізнес, співпрацюйте з людьми, які займаються схожою діяльністю. Це допоможе заробити більше, ніж сподівалися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Голова розболиться через зміну погоди. По можливості обмежте прийом знеболювального. Не плутайте друзів із психологами. Балачки втомлюватимуть їх. Свої таємниці довірте власному щоденнику.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Відкладіть початок закладання фундаменту під нову споруду. Технологічні помилки під час будівництва траплятимуться часто. Годі змінювати одного партнера на іншого. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Більше грошей і цікавих пропозицій отримаєте у кінці тижня. Найважливіші події відбуватимуться в особистому житті.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вам вдаватиметься більше, ніж іншим. У голову приходитимуть геніальні ідеї, а в кишені буде вдосталь грошей. Зміна місця роботи не принесе бажаних результатів. Відкладіть до четверга початок навчання.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Настав ваш зоряний час - кому цей тиждень підкине грошенят та свіжих ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути