Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2024 12:30

Найєм йде з посади голови Агентства відновлення

Глава Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади.

Причиною стали системні перешкоджання роботі. Про це він 10 червня повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження", - заявив він.

Автор: https://t.me/mustafanayyem
  Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади голови Агентства відновлення
Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади голови Агентства відновлення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексміністр Кубраков – роздратувати не рядового Єрмака

Команда Агентства почала стикатися з постійною протидією, спротивом і створенням штучних перешкод. Зокрема, повністю скасували бюджет на проєкти з відновлення та утримання доріг.

"Я усвідомлюю обмеженість ресурсів та важливість військових витрат. Але скасування коштів на утримання інфраструктури неминуче позначиться в першу чергу на стані доріг оборонного значення і, як наслідок, на всій військовій логістиці. Якщо це не зміниться, наступного сезону нас чекає ускладнення військової логістики та експорту продукції", - наголосив Найєм.

Бюрократичні перепони у вигляді затримок і необґрунтованих зауважень до документів на оплату критично важливих проєктів призводять до недовіри, зупинки будівництва та негативно впливають на обороноздатність і економіку країни, додав він.

"З початку року уряд безпідставно скоротив зарплати працівникам Агентства на 68%, що призвело до втрати 25% колективу. Попри це, Агентство продовжувало працювати", - сказано в повідомленні.

Найєм раніше звітував, що фортифікаційні споруди на всіх об'єктах витримали прямі та непрямі удари під час масованої ракетної та дронової атаки 22 березня по енергосистемі України, забезпечивши повний захист автотрансформаторів та електричного обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Найєм йде з посади голови Агентства відновлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути