Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2024 14:03

"Путін скаженіє": у ГУР розповіли про реакцію Кремля на ураження Су-57

"Путін скаженіє": у ГУР розповіли про реакцію Кремля на ураження Су-57
Українські війська уразили російський винищувач Су-57 на аеродромі "Ахтубінск". Фото: armyinform.com.ua

Кремль дуже істерично відреагував на ураження на аеродромі "Ахтубінск" в Астраханській області РФ російських багатоцільових винищувачів Су-57.

Диктатор Володимир Путін буквально "скаженів". Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таких літаків не більше десятка: у ЗСУ розповіли про наслідки ураження Су-57 для РФ

"Ми можемо констатувати сам факт ураження. Чудові новини – Путін скаженіє, є інформація, що реакція в Кремлі справді дуже гаряча і відчутна. Су-57 вони намагалися ховати і оберігати. Навіть у повітряний простір України Су-57 не потрапляли, тому що боялися збиття", - розповів Юсов.

Окрім того, за його словами, Росія завищувала характеристики літака Су-57 з метою продажу і присутності на міжнародному ринку озброєнь.

"Власне, не вберегли. Тим не менше, вони справді використовувались для завдання ракетних ударів по українських цивільних об'єктах, по мирній інфраструктурі, тому цілком заслужено така кара відбулася. Справді є інформація про можливе ураження двох Су-57 і також загиблих і поранених окупантів, які були на цей момент на летовищі", - додав Юсов.

На аеродромі "Ахтубінськ" в Астраханській області РФ, що за 589 кілометрів від лінії бойового зіткнення, 8 червня було уражено багатоцільовий винищувач держави-агресора Су-57.

Це перший випадок ураження такого літака, повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України. Про удар по аеродрому свідчать супутникові знімки стоянки літака.

Зараз ви читаєте новину «"Путін скаженіє": у ГУР розповіли про реакцію Кремля на ураження Су-57». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути