Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2024 09:10

Для вас доля підготувала особливий сюрприз: хто ці знаки-щасливчики

Для вас доля підготувала особливий сюрприз: хто ці знаки-щасливчики
Лише дехто із вашого оточення говоритиме правду. Зіпсувати настрій можуть інтриги недоброзичливців. Фото: pixabay.com

10 червня - день авантюристів. Люди охоче ризикуватимуть заради примарної вигоди. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Лише дехто із вашого оточення говоритиме правду, - говорить астрологиня. - Люди приховуватимуть справжні наміри. Зіпсувати настрій можуть інтриги недоброзичливців. Уникайте участі в скандальних історіях. Не розповсюджуйте плітки. Коханих засмучуватиме ваша нерішучість. Залежатимете від думки батьків, рідко погоджуватиметеся з чоловіками і дружинами. Бережіть поперек. Не варто пересувати меблі в оселі. Краще проведіть цей час з дітьми. Доля вбереже вас від неприємностей. Особливий сюрприз вона підготувала для Тельців, Скорпіонів і Водоліїв. Ці знаки почуватимуться як справжні щасливчики".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Хотітиметься швидкого результату, але мало що вдаватиметься одразу. Не відволікайтеся на проблеми інших. Не купуйте смартфонів, відмовтеся від кредитів і відкриття банківських рахунків.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не буде вдалих покупок. До крамниць ходіть лише за продуктами. Досить терпіти тиск і приниження, погрози і скандали. Найкращий час, аби завершити обтяжливі стосунки. Відкрийте своє серце для нових почуттів і знайомств.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ви будете знаходитися у центрі уваги. Справити гарне враження на представників протилежної статі буде неважко. Дійте, якщо хочете знайти свою половинку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Складно буде зрозуміти поведінку декого з друзів і колег. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця. Стережіться тих, хто багато обіцяє. Це вдалий день, аби встановлювати сонячні батареї, купувати акумулятори та інші елементи живлення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Купуйте ноутбук чи смартфон. Вони служитимуть довго. Не шукайте приводів для сварки з коханими. Важко буде помиритися. Йдіть до магазину зі списком продуктів. Не купуйте зайвого біля каси. Це дозволить заощадити і покращити фігуру.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкладайте смартфони, коли сідаєте за сімейний стіл. Вам є про що поспілкуватися з коханими. Не витрачайте час на справи, які не приносять задоволення і достойного заробітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настав ваш зоряний час - кому цей тиждень підкине грошенят та свіжих ідей

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Підвищується плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині. Гроші і романтика повернуться у ваше життя. З оптимізмом поглянете у майбутнє.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відмовтеся від побачення. Нічим добрим воно не закінчиться. Краще зустріньтеся з новими знайомими на вихідних. Продовжуйте миле листування у соцмережах, аби краще пізнати одне одного.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Нарешті зрозумієте хто вам друг, а хто ворог. Не відштовхуйте людей, які вас люблять і цінують. Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Це день примирення й злагоди. Люди інтуїтивно знаходитимуть гарні рішення. Слухайте своє серце. Нові ідеї будуть цікавими.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Наведіть лад у домі. Під час прибирання знайдете речі, які вважали втраченими. Чудовий день для проведення косметичних процедур. Займіться вдосконаленням своєї зовнішності.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зроблені цього дня покупки будуть вдалими. За потреби сплануйте похід по крамницях. Не варто вносити застави за нерухомість. Куплене житло не задовольнятиме. Скоро будуть набагато кращі варіанти.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Для вас доля підготувала особливий сюрприз: хто ці знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути