понеділок, 24 січня 2022 04:40

"Руйнівна фантазія Лондона" - Мураєв заявив про готовність судитися з Великобританією

"Руйнівна фантазія Лондона" - Мураєв заявив про готовність судитися з Великобританією
Колишній "регіонал" Мураєв хоче вибачень від Великої Британії та готовий їхати до Лондона в суд. Фото: "УНІАН"

Колишній нардеп, "регіонал" та власник каналу "Наш" Євгеній Мураєв, про якого МЗС Великої Британії говорило, як про потенційного кандидата Кремя в керівництві України, заявив, що може подати до суду у зв'язку з "дуже руйнівною фантазією" Лондона".

Про це повідомив "Интерфакс" з посиланням на The Independent.

Екснардеп заявив виданню, що звернувся до влади Великої Британії з проханням надати докази того, що він у "змові з Кремлем".

Мураєв зазначив, що готовий вирушити до Лондона для участі в будь-яких можливих судових розглядах з британським урядом. А окрім цього, ще й для публічного обговорення питання про інформацію щодо нього з британськими міністрами та депутатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мураєву треба не в Бонда рядитися, а в НКВДиста" - мережі гудуть про заяву британського МЗС

"Все, що я можу думати, так це те, що міністерство закордонних справ Великобританії отримало дезінформацію від деяких елементів в Україні, і вони повторили її без належної перевірки. Я також думаю, що я і деякі інші опиняємося в геополітичному протистоянні між США, Великобританією, НАТО та Росією. Я думаю, що ми застрягли посередині", - заявив Мураєв.

Керівництво Російської Федерації, розглядаючи можливість нового вторгнення та окупації, хоче привести до керівництва в Україні прокремлівську особу. Про це заявило Міністерство закордонних справ Великої Британії. В якості потенційного кандидата Кремль розглядає колишнього народного депутата, "регіонала" Євгенія Мураєва. США мають схожі з Великою Британією дані про плани Москви, повідомила американська телекомпанія CNN. Після цього Мураєв зажадав від Великої Британії вибачень.

Зараз ви читаєте новину «"Руйнівна фантазія Лондона" - Мураєв заявив про готовність судитися з Великобританією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути