пʼятниця, 03 квітня 2020 02:36

Рейтинг Зеленського впав до 46% - опитування

Рейтинг Зеленського впав до 46% - опитування
Рейтинг Зеленського падає. Фото: Укрінформ

Рейтинг президента Володимира Зеленського за результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, впав з 52% до 46% в порівнянні з опитуванням від 22-25 листопада 2019 року.

Згідно з ним, 46% опитаних позитивно ставляться до Зеленського, 33% - нейтрально, 21% - негативно, свідчать результати опитування КМІС.

До міністра внутрішніх справ Арсена Авакова позитивно ставляться 12% опитаних, 53% - нейтрально, 35% - негативно. До глави Офісу президента Андрія Єрмака позитивно ставляться 6% респондентів, 56% - нейтрально, 38% - негативно.

До голови Верховної Ради Дмитра Разумкова 29% опитаних ставляться позитивно, 51% - нейтрально, 21% - негативно; до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля 11% респондентів ставляться позитивно, 65% - нейтрально, 25% - негативно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг ЄС зріс, Батьківщини - впав. Зеленський стабільний - опитування

Опитування проводилося КМІС методом телефонного інтерв'ю на основі випадкової вибірки телефонних номерів з 27 по 30 березня серед 1 500 повнолітніх респондентів на всій підконтрольній Україні території.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Зеленського впав до 46% - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути