четвер, 22 травня 2008 15:11

"Зараз відправити Президента у відставку неможливо"

Політолог Кость Бондаренко вважає, що всі розмови про імпічмент - це тільки спекуляції, і навряд чи справа дійде до логічного завершення.

"Юлія Тимошенко впродовж дев"яностих - двохтисячних років разів 5-7 оголошувала процедуру імпічменту Кучмі. Вона говорила про необхідність імпічменту в 94-му, в 98-му роках. Потім в 2000-му, в 2001-му вона збиралася проводити всенародні референдуми із цього приводу. Але, як правило, слово "імпічмент" було такою магічною палочкою-виручалочкою, яка допомагала піднімати рейтинг Тимошенко напередодні тієї або іншої виборчої кампанії, - каже в коментарі газеті "День" Бондаренко. - Я думаю, зараз вона пригадала про стару технологію і знову говорить про імпічмент".

"Реально, з юридичної точки зору немає ніяких підстав говорити про імпічмент, оскільки у нас не розроблений і не прийнятий закон. Не врегульовано у нас це питання законодавчо, тому як неможливо у нас відкликати депутата, так неможливо відправити до відставки Президента", - в той же час відзначив експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз відправити Президента у відставку неможливо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути