неділя, 24 серпня 2008 12:33

"Регіонали" домагатимуться відставки уряду

Фракція Партії регіонів не знімає з порядку денного питання про відставку уряду, і ініціюватиме це питання в парламенті у випадку, якщо Конституційний суд прийме рішення про нелегітимність коаліції, заявив лідер фракції ВікторЯнукович.

"Ми це питання не зняли з порядку денного, тому що ми вважаємо, що робота уряду неефективна, як і неефективна сама коаліція", - сказав він в неділю в інтерв"ю журналістам в Києво-Печерській лаврі в Києві.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи буде фракція ініціювати відставку уряду, якщо КС визнає коаліцію нелегітимною, Янукович відповів: "Безумовно".

Крім того, він вважає, що до ухвалення рішення з питання легітимності коаліції пройде трохи часу. При цьому Віктор Янукович підкреслив, що не має значення, на якому рівні буде ухвалено таке рішення.

"На якому рівні воно буде прийнято - на рівні Конституційного суду, або на рівні парламенту, або на рівні членів коаліції - це вже не має великого значення", - додав Віктор Янукович.

Він також підкреслив, що де-факто коаліції не існує, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" домагатимуться відставки уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути